Casa nouă a ars


Evenimentul s-a produs aşa: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/abia-s-au-mutat-in-casa-noua-si-au-ramas-fara-ea-s-a-facut-scrum.html

ieri dimineata la 2.30am, sotia lui nelutu s-a trezit sa-l verifice pe cel mic (1.5 ani) daca doarme bine. Atunci a vazut ceva lumina afara… iesiau flacari pe hornul casei. A dat trezirea la toti, si au chemat pompierii.
Au venit 3 masini de pompieri, 2 goale si intr-o masina era doar 2500 l apa (in mod normal ar fi t…rebuit sa aiba fiecare 18000 l apa). In 5 minute s-a golit masina, dar focul nu s-a stins… dimpotriva a inceput sa se aprinda acoperisul… acuma stateau toti si se uitau cum arde casa… pompierii se uitau, politistii (20 ps) se uitatu, doar ei si cu un vecin sau doi au incercat sa evacueze casa… sa salveze ceva de la foc. Nelutu, sotia lui si cei 2 copilas au pierdut tot in flacari… au ramas doar cu hainele de pe ei. Iosif Turbacs si Lidia (sora lui Nelutu) au reusit sa salveze din haine si cateva lucrusoare. Pana la urma s-au gandit sa foloseasca fantana vecinului. Au scos cu o pompa apa din fantana vecinului si au reusit sa opreasca focul.
Cand i-am intalnit ieri, impreuna cu Bibi, le-am zis ca ne bucuram ca i vedem. Domnul a ingaduit incercarea dar El a pus si limitele… ei au fost salvati de la foc. Domnul s-a indurat de ei sa ramana printre noi… dar noi ne induram de ei?
Contact: 0770106627
Rugati-va pentru ei.
Sorin Balogh

Acum se adună ajutoare şi e nevoie şi de braţe de muncă: vedeţi proiectul la http://proiectultimotei.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s