Ipocrizia lumii


Astăzi la ora 0815 reprezentanţi a 74 de naţiuni au comemorat lansarea primei bombe atomice asupra unei ţinte inamice,  USA fiind şi ea prezentă. Japonezii se plîng şi deplîng atacul, lumea civilizată idem. Ipocrizia e mare din două motive:

1. Japonia nu spune cum a omorît milione de civili în războaiul ce l-a purtat fără încetare împotriva Coreii şi Chinei, înainte de Al Doilea Război Mondial, cît şi împotriva altor naţiuni ocupate în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial. Nu mai punem la socoteala asasinarea prizonierilor de război, o onoare pentru armata japoneză;

2. Lumea vrea să interzică armele de nimicire în masă, dar nu face mai nimic să interzică RĂZBOIUL. E moral să te înarmezi cu armament clasic ultrasofisticat ce distruge ţinte umane rapid, eficient şi precis. E moral să faci cercetare în domeniul armamentului, să vinzi arme, atîta vreme cît nu le vinzi unor ţări aflate în conflict. CHIAR e moral să faci asta? E, mai ales dacă eşti o naţiune mare şi bogată.

Vă las pe dumneavoastră să găsiţi care sunt acele naţiuni morale de pe planeta noastră.

4 comentarii la “Ipocrizia lumii

  1. Pingback: Tweets that mention Ipocrizia lumii « Pasarea Phoenix Remixed & co -- Topsy.com

  2. Subiectul „Ipocrizia lumii”ar trebui sa fie cunoscut in adevarata lui valoare si puterea consecintelor care sint negative pentru intreaga Tera si tot ce este viata !Ajunge prea putin sa fie cunoscut din cauza egoismului si din cauza incalcarii porunci divine!Porunca divina a ajuns sa fie neglijata de la caderea primei percechi umane in pacat.Si ea va continua sa fie ignorata pina chind forta negativa care actioneaza asupra omenirii va fi blocata si nu va mai fi putere de rivalitate intre BINE SI RAU.Cei care studiaza cuvintul Legii divine si zi si noapte cugeta asupra ei percep mesajul si efectul nedorit al „Ipocriziei lumii acesteia „care ce ne expune?Si chiti ajung in suferinta,lipsuri ,neajunsuri,boli ,dureri,razboaie si se doreste sa se cunoasca distrugerea naturii si a mediului inconjurator cu tot ce este pe el? Totushi este o dorinta de reabilitare?Si cum se poate implementa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s