How am I feeling about my birthday? I’m feeling good!


Cum îmi etalez preferinţele pe blog, cum ne anunţă unii că nu se pot vedea. Mai întâi cu Buble, acum cu asta! Ce pierde situl sau autorul sau u tube? Iaka l-am şters, poate dau de altceva. Pînă atunci, pauză!

 Dar poate accesaţi iu tubul ăsta http://www.youtube.com/watch?v=CJA69C6SlRk sau dacă vreţi o versiune modernă a la James Bond, aici: http://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI&feature=related. Ca să fiu (ne)sincer cred că Michael Buble era în misiune secretă la Fukujima să oprească reactoarele 1234 înainte de cutrenurul de acum o lună. A reuşit în ciuda opoziţiei japoneze, dar s-a produs calamintatea: ţunami!

12 comentarii la “How am I feeling about my birthday? I’m feeling good!

  1. Aceleaşi urări plus: Any new thoughts on the occasion?

    Şi un bonus interogativ blogăristic: v-ar tenta să treceţi peste istoria bisericii în câteva articole aşa pe scurt, ca din avion, în nota obişnuită subiectivă? Ştiu că ar fi suficient de citit pe wiki sau şi prin alte locuri, dar pe mine una m-ar interesa dacă aţi scrie. Am stat tot timpul prost la istorie şi, de o vreme, simt nevoia tot mai puternic.
    (Nici o supărare dacă răspunsul e negativ)

    • ca sa continui in tonul tau, multumesc tot asa. M-am gândit sa scriu ceva, dar cred ca miine o sa fiu mai treaz ca sa zis asa. si la istoria bisericii m-am gindit, dar parca m-ar tenta un u tube mai mult. as vrea sa scriu ceva pe islam, mai ales ca am citit atitea prosti in ultimul timp… hm, ce sa zic, mi-ai dat o idee. ai ceva specific in minte despre istorie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s