Mîine e sfîrşitul lumii?


Hai că-i bună! Pînă atunci să ne bucurăm. Dacă trecem de sîmbătă ne bucurăm şi duminică!

4 comentarii la “Mîine e sfîrşitul lumii?

  • @pasareaphoenixremixed intreb si eu: 1. de unde a inceput mania asta a sfarsitului lumii? 2. de ce e bagat Dumnezeu in toate astea de catre diversii sfarsitologi? 3. numai „crestinii” au obsesia asta a sfarsitului intregii lumi sau si alte religii (gen islamul)?

   • 1. unii vor sa grabeasca venirea domnului pt ca zice scriptura ce fel de oameni sa fiti ca prin purtarea voastra sa grabiti venirea so poate asta ii determina sa se creada mai sfinti. ca niste confidenti ai lui dumnezeu care doar lor le-a descoperit asta. un alt tip de fariseism. sau mai moale, o piatra grea atirnata de bunavoie fara ca domnul sa o ceara.
    2. pai cine sa decida si sa faca sfirsitul lumii decit dumnezeu care e folosit pe post de bau-bau?* comunistii si umanistii erau si unii mai sunt cu pericolul nuclear.
    3. la mohamedeani se spune ca trebuie sa vina mahdi, mesia care va aduce judecata finala, asa ca nu e departe dar nu sunt specialist. unii crestini de dr din usa spuneau ca presedintele iranului tocmai asta vrea sa faca detonind citeva bobbe nucleare, atomice, whatever. e apocalisa crestina vs apocalipsa musulmana.

 1. Evangelical priest Harold Camping has set a new date for the world’s end as he backtracked from a prediction that ‘Judgement Day’ was supposed to come last Saturday The US Christian, who made headlines for his outlandish claim that a selected 200 million of the world’s population would be raptured, has now marked 21 October 2011 in his calendar as the real date for the apocalypse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s