Prima sesiune de training pentru familii “Casa de piatră” a avut loc sîmbătă 3 decembrie


Mulţumim tuturor celor care au participat,  adică celor 21 de cupluri, bisericii care ne-a primit şi care a puus la bătaia pun spaţiu cochet, curat şi bine încălzit. Am încercat marea cu degetul. Marea a dat un feed-back, aşa că am aflat ce trebuie abandonat, ce trebuie schimbat, ce trebuie adăugat şi alte lucruri dintr-astea. Era vorba de un scurt episod dintr-un training mai lung, de circa 3 episoade care ating viaţa celor deja căsătoriţi. Scopul este creşterea calităţii vieţii de familie şi prevenirea divorţului. Cu toate că aprecierile au fost pozitive mai este mult de lucru pentru că pentru noi contează calitatea, nu cantitatea.

Tot în această direcţie, adică a trainingului ne gîndim la un program de training pentru adolescenţi şi adulţi tineri ce vizează miturile societăţii referitoare la familie, cum ar fi de exemplul mitul că dacă esti căsătorit eşti condamnat la o viaţă sexuală de proastă calitate. Basme! Ne mai gîndim să oferim diferenţiat întreg materialul în funcţie de locul unde se desfăşoară trainingul, adică în biserici sau în clădiri cu destinaţie seculară. Nu suntem adepţii ameţirii audienţei cu versete biblice sau cu trăznirea cu Biblia peste cap, pentru că stimulentele pozitive sunt mai eficiente şi au efecte mai de lungă durată decît cele negative.

În aproximativ jumătate de an vrem să ieşim pe piaţă cu toate acestea, lăsînd la latitudinea clientului locul şi durata trainingului în caz că acesta se defăşoară la cerere undeva într-o locaţie mai îndepărtată, luînd în calcul şi varianta unui training comasat de-a lungul unui week-end. În cele din urmă sperăm să apară cartea, şi în final cd-ul pentru cei ce preferă intimitatea căminului ferit de priviri iscoditoare.

2 comentarii la “Prima sesiune de training pentru familii “Casa de piatră” a avut loc sîmbătă 3 decembrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s