Să ne mai şi rîdem…


Atenţionare: Rîsul face bine. Chiar dacă suntem serioşi. Iată ce mi-a scris un prieten. Iertaţi-mi indiscreţia.

Soţia mea insistă totdeauna să o însoţesc la cumpărături. Din păcate, ei îi place să cotrobăie articol cu articol, pe cînd eu mă plictisesc repede.

Atunci îi spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) si, eventual, ne întîlnim la casă sau în parcare. Însă ieri a sosit următoarea scrisoare de la Carrefour:

„Dragă doamnă ,
În ultimele şase luni sotul dvs. a produs pertubări grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său si ne vedem nevoiţi să interzicem accesul amîndurora in magazinele Carrefour. Nemulţumirile noastre împotriva soţului dvs., dl. Georgescu, sunt enumerate mai jos şi sunt susţinute de înregistrările de pe camerele noastre video:
1. 15 februarie:A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative şi le-a pus aleatoriu în coşurile de cumpărături ale altor clienti, profitînd de neatenţia acestora.    2. 23 februarie: A pus să sune toate ceasurile desteptătoare din raionul ‘Articole pentru casă’ la intervale de cinci minute.
3. 6 martie: A făcut pe podea o dîră de sos de tomate pînă în fata usii de la toaleta femeilor.
4. 11 martie: I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: ‘Cod galben în raionul legume. Du-te imediat acolo’. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-si părăsească postul desemnat si, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din parte supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managamentul companiei timp si bani.
5. 25 martie: A blocat o oră biroul de rate, solicitînd deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.
6. 2 aprilie: A mutat semnul ‘Atentie! Podea udă!’ într-o zonă mochetată.
7. 12 aprilie: A montat un cort în raionul ‘Camping’ si a invitat copiii celorlalti cumpărători să-si aducă perne si pături de la raionul ‘Asternuturi’ ca să petreacă weekendul împreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.
8. 26 aprilie: Cînd un angajat l-a întrebat dacă poate să îl ajute a început să plîngă si să tipe ‘Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur si simplu în pace?’, determinînd mai multi cumpărători să sune imediat la 112 si sosirea a trei ambulante.
9. 2 iunie:A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi si a folosit-o drept oglindă în timp ce-si scobea nasul.
10. 16 iunie: În timp ce cerceta o puscă de vînătoare în raionul ‘Arme’ l-a întrebat pe vînzător unde poate găsi antidepresive.
11. 24 iunie: S-a deplasat prin magazin furisîndu-se pe după rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încît să fie auzit tema din ‘Mission Impossible’.
12. 30 iunie: S-a ascuns printre hainele de pe un stander si, cînd alti cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga ‘BAU!’
13. 6 august: A desfăcut toate cutiile de carioca si creioane colorate din raionul de papetărie, probînd toate culorile albastre si rupîndu-le vîrfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanta perioadei albastre traversată de d-lui.
14. 19 august: Cînd s-a făcut un anunt la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în pozitie fetală urlînd ‘O, nu! Aud din nou acele voci!’
si, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul în Carrefour prin această scrisoare: a intrat într-o cabină de probă si, după un timp, a strigat foarte tare ‘Hei! Nu este hîrtie igienică în cabina asta!’, provocînd lesinul angajatei noastre de pe raion.
Cu stimă,
Dumitru Vasilescu
Manager Carrefour

Carrefour – pentru o viată mai bună

De Alexandru Nădăban Publicat în umor

4 comentarii la “Să ne mai şi rîdem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s