E PĂCAT SĂ… (2)


Din ciclul ascultătorii ne întreabă, radio Vocea Creştinului Naţionale răspunde, astăzi întrebarea

„E păcat să mă droghez dacă stau acasă la mine, sunt legat de pat, apa, gazele, curentul sunt întrerupte, nu am restanţe de plătit, sunt celibatar, nu am părinţi sau bunici de îngrijit, casa mea e la are distanţă de alţi vecini, nu deţin arme, muniţii, explozive, materiale porno sau pedo, nu am fost, nu sunt şi nici nu voi fi  homosexual, am terminat teologia şi ultima bucată de piţa cinci colţuri? Menţionez că nu sufăr de boli cronice sau de altă natură, nu postesc, nu mestec gumă sau tutun, nu am fumat în viaţa mea şi nu am pus strop de beutură în gură. Nu am maşină, nici bicicletă, nu am vise şi nici nu joc la loto. „

Răspunde pastorul de serviciu Cristian Răsbotezatu:

„Da!”

2 comentarii la “E PĂCAT SĂ… (2)

  1. Bine, bine, dar eu nu inteleg de ce nefumatul si nebeutul sunt insirate de catre intrebatorul cu pricina pe post de calitati dintr-o categorie cu totul diferita de drogare? Adica, ma rog, asta e ceea ce nu inteleg eu, altii s-ar putea sa inteleaga foarte bine bucatica asta, dar sa aiba dubii la altele.
    Daca nu spunea ca nu sufera de boli cronice, l-as fi scos cumva din bucluc, dar as pare sa se contrazica. Oricum, impresia mea e ca el stie deja raspunsul la propria intrebare. Nu-l poci scoate mna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s