Rugăciunea mea


Doamne,

Te rog să mă ierţi că nu am fost destul de hotărît şi de sincer în tot ce am făcut pînă acum ca fiu al Tău!

Te rog să mă ierţi că nu am putut să mă întovărăşesc cu mincinoşii, cu cei dornici de putere şi cu cei plini de ambiţii deşarte, dar îţi mulţumesc că m-ai chemat într-o biserică mică de ţară unde mi-ai dat cei mai buni prieteni şi fraţi din viaţa mea.

Îţi mulţumesc că am putut predica Cuvîntul tău pînă cînd prin abuzul fratelui pastor am fost oprit să o mai fac. Iartă-l Doamne şi nu-i ţine în seamă rătăcirea!

Îţi mulţumesc că am fost acuzat de către propriul meu pastor că de acum un an de zile am constituit un grup elitist, de discutarea unor picanterii din viaţa de cuplu a diaconului bisericii, de erezie, de faptul că am probleme cu „autoritatea” – care o fi aia Doamne, că eu ştiam că tu eşti Autoritatea – de exercitarea de presiuni psihologice nemaipomenite asupra diaconului şi a soţiei lui, de ameninţarea Evangheliei, de nesupunere, de sustragerea plicurilor din biserica baptistă Cicir. Iartă-l Doamne şi nu-i ţine în seamă rătăcirea!

Dar Doamne, îţi mulţumesc că fratele pastor m-a acuzat că am făcut din primele trei versete din Prima Epistolă a lui Pavel către tesaloniceni o întreagă teologie şi a adus predica înregistrată ca probă la comitetul omunităţii.  Mulţumesc Doamne pentru aşa un dar!

Amin!

10 comentarii la “Rugăciunea mea

  1. Ma scuzati, dar eu voi alege ca la piata: voi spune amin doar la primul paragraf (care ni se potriveste tuturor, dar nu din acest motiv)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s