La cerere


La cererea prietenilor mei din biserica Cicir am decis să scot de pe blog următoarele articole: „Scurgerea timpului şi desfăşurarea evenimentelor” 1,2,3,4.

Menţionez că aceasta nu are nici o legătură cu alte cereri formulate de alte persoane şi nu reprezintă punctul meu personal de vedere.

De Alexandru Nădăban Publicat în 24 h

11 comentarii la “La cerere

 1. Si eu care credeam ca acum daca se apropie Rusaliile si sfarsitul penitentei se va ivi si „Scurgerea timpului şi desfăşurarea evenimentelor 5″…

 2. Imi pare rau, dar nu pot fi de acord cu „prietenii tai” (si ai mei) de la Cicir pentru ca tocmai de aceea raul si raii jubileaza, pentru ca adevarul este tinut ascuns. Sa stiti ca cei care sunt responsabili cu gunoaiele nu se opresc de dragul Rusaliilor, sau al vostru, sau de dragul pacii si infratirii intre „popoare”. Ei vor continua sa-si vomite otrava in continuare. Tacerea si ascunderea adevarului nu face decât sa le dea apa la moara. 😦

  • asta e si parerea mea, dar ii respect si parerea lor conteaza. lăturile lor nu mă afecteazăă pe mine ci îi defineste pe ei. la cite minciuni au vehiculat nu ma mir sa mai apara si altele.

   fariseii ramin duhul e ca vintul.

 3. toti patim la fel…adevarul se pare ca e partea celor puternici intotdeauna. Uneori nu reusesc sa-mi dau seama ce „vine” de la DUMNEZEU si ce vine din „voia mintilor blestemate”.

  Am avut si eu o postare acum cativa ani cand am purtat steagul luptei un „prieten” care a dat dosul cand au fost presiuni. Deci, am retras postarea sub presiuni, dara fara remuscari: nu fusese nicicand batalia mea, decat una generica impotriva nedreptatii.

  Apoi, la postarile cu UEO ( vezi aici http://ciprians.wordpress.com/2011/05/08/experienta-mea-la-ueo/ ) scrise la 10 ani de la evenimente, cand ar fi normal sa pot si eu spune ceva din ce mi s-a intamplat , mi-a scris „cineva”, invocand tot felul de motive, de la boli, divorturi si copii orfani. Nu-s cu inima impietrita (poate de aia-s doctor si nu antrepenor sau afacerist 😀 ), asa ca am pus numai initialele si am blocat comentariile.

  asta-i lumea in care traim! si ca sa va „inveselesc” la final: un frate de corp si de credinta, care sta peste Ocean, plecat din tara de 10 ani (a fost numai acum un an jumate’ la inmormantarea tatalui sau) a venit in tara pe ascuns, a vandut apartamentul parintesc si a plecat cu banii, fara ca macar sa treaca sa-si salute familia.
  Oamenii astia sunt intre noi, iar noi stim ca DUMNEZEU va smulge neghina numai la sfarsit.
  Pana atunci…purtam crucea!
  Harul si pacea sa va fie inmultite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s