Scurgerea timpului şi desfăşurarea evenimentelor (5)


Miercuri 30 mai 2012 am fost invitat împreună cu Florin Lucaci la şedinţa de comitet de la orele 19, şedinţă pe care fratele păstor nu a anunţat-o în biserică.

Scopul şedinţei este ca Alexandru Nădăban şi Florin Lucaci să fie confruntaţi cu acuzaţiile ce li se aduc. Mi s-a mai transmis că trebuie  să scot de pe blog referirile la Biserica creştină baptistă Cicir.

Două remarci:

1. hotărîrea prin care comitetul a votat sub presiunea păstorului nu mi-au fost aduse vreodată la cunoştiinţă oficial sau formal.

2.  hotărîrea prin care comitetul a votat sub presiunea păstorului nu au fost aduse oficial sau formal la cunoştiinţa bisericii.

4 comentarii la “Scurgerea timpului şi desfăşurarea evenimentelor (5)

    • ha! ba si femeile pot comenta ca si ele au duhul sfint si si nu este deosebire intre barbat si femeie in fata domnului.
      chestia cu mintuirea prin nastere de fii e cam ciudata ca pina n-a scris pavel asta oare cum s-au mintuit femeile, prin consecinta?

  1. Lasă că apare cât de curând şi un periferic ieftin de Cină virtuală pentru creştinii dezmembraţi… Made in China, desigur, dar acolo creştinismul e la el acasă (deocamdată).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s