Conspirații


sursa:http://jafrianews.com/2012/02/27/conspiracy-unearthed-to-fuel-sectarianism-and-to-indict-innocent-shia-muslims-in-terrorist-cases/conspiracy-theories/

Mai ieri-alaltăieri citeam în prospectul Simfoniei No. 85 „La Reine” B-Dur / B flat Major I:85 de Hayden, o simfonie numită astfel pentru că i-a plăcut foarte mult reginei Marie Antoinette, soția lui Ludovic XVI, regele Franței ghilotinat în timpul Revoluției Franceze. Nimic neobișnuit pînă la un alt adevăr ciudat. Marie Antoinette era patroana lojei masonice pariziene Olympique și i-a comandat compozitorului cinci concerte pentru evenimentele lojei. Ciudat, nu?

Mi se pare ciudat pentru că mai toate lucrurile ce nu apar explicate în Biblie sunt caracterizate ca satanice. Se găsesc unii mai năstrușnici să predice despre subiecte de tip bau-bau. Logica: fugi de dracu la Dumnezeu. Așa și cu lojele astea. Pînă mai ieri lojele erau satanice, secrete, conduceau din umbră lumea. Parcă asta intră totuși în contradicție cu Biblia.

La teoriile conspiraționiste ale lojelor se mai adăugă cea despre familiile regale ale Europei ce vor să acapareze întreaga lume. Și despre asta se predică? Da.

Mai că ar fi reușit dacă nu existau Statele Unite, Revoluția Franceză, Revoluția bolșevică și Primul război mondial ce a dus la destrămarea imperiilor: Al doilea Reich, Imperiul Austro-ungar, Imperiul țarist și Imperiul Otoman.

Apoi au venit unii o altă conspirație care face valuri nu numai în predici, ci și prin cărți creștine fundamentaliste: noua ordine mondială. O lozincă foarte potrivită pentru a exprima totul și nimic, adică tot ce vrea un vorbitor fără să conteze despre ce sau cine este vorba. Vorbitorul fiind Hitler, Margret Theacher, Ceaușescu, Bush seniorul, etc. Bau-baul bun la orice. Noua ordine mondială poate fi exact ce vreau eu, exact invers față de ce vrei tu și exact ce au de gând să ne impună extratereștri cu Diavolul în frunte.

Dacă căutăm mai bine faraonul Ramses II dorea același lucru în ajunul bătăliei de la Kadeș. El a reușit, dar alții nu au fost prea norocoși. Toți au murit fără să vadă mult-visatul Canaan al noii ordini mondiale. Unii chiar l-au promis pentru următorii 1000 de ani. BINGO! Sună a Biblie.

Era, cum spunea cineva, visul de aur al întregii omeniri.

Și acum, dincolo de evenimentele din Ucraina, dispariția Boeingului 777, masacrele inițiate de musulmanii extremiști în Nigeria sau aiurea, de faptul că Statele Unite au un buget militar cît următoarele zece state din clasamentul cheltuielilor militare, mă gîndesc că, logic, cineva conspiră.

Băncile. Dar nu una, nici două, ci toate. Toate. Oare la ce să mai conspire cînd se vede ce le trebuie: bani. Ai noștri. Despre asta cine predică?

Mai sunt cei ce conspiră la limitarea numărului de locuitori ai Terrei. Poate sunt dezamăgiți să afle că asta era și preocuparea unor cetăți grecești din epoca antică a polisurilor. Destul de curînd guvernul chinez a dat liber la al doilea copil. Dar să nu uităm că Ceaușescu a fost bun la asta: a interzis avortul pînă la patru copii și dădea prime pentru nașteri. Ce bun era Ceaușescu! Era perioada în care era foarte popular jocul Țară-țară vrem ostași! Existau și mame eroine cu mulți copii. În ce biserici întîlnim azi o situație asemănătoare? Hmm…

Mă întreb ce se va întîmpla cînd nu va mai fi loc pe Terra. Probabil că va fi loteria copiilor. Se vor da premii pentru cine va fi de acord să fie eutanasiat/ă.

Eutanasierea, o altă conspirație pusă la cale de dușmani. Ne! Nu e așa. Citeam un roman despre cineva care și-a ucis din milă tatăl parcă ce suferea cumplit. Aveam vreo zece ani, era un roman dinainte de 1944 și habar n-aveam ce înseamnă creștinismul. Dar în roman se spune că ulterior parlamentul a aprobat o lege ce viza moartea fără suferință.

Chiar așa: să presupunem că avem o boală incurabilă. Ce vom face? Dacă susținem calitatea vieții vom încerca să murim cu cît mai puțină suferință. Asta înseamnă o limitare a vieții. Dacă susținem că vrem să trăim cît mai mult vom suferi oricum. Dacă considerăm că am trăit destul viața se poate termina fără dureri probabil și gata. Altă conspirație.

Ce  să mai vorbim despre illuminati, templieri, flor, SIDA, protocoalele de la Toronto, grupul Bilderberg, WTC, dispariția lui Hitler, a lui Elvis, zona 51, sionismul, aselenizarea, extratereștrii, încălzirea globală, pixelul lipsă la palma dată de Băse și testamentul lui Petru cel Mare?

Hei! Gata! Taci din gură că vin rușii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s