Pulsul zilei 30 aprilie


sursa: http://connotemagazine.com/departments/pulse-marketing-people-places-proofpoints/

Rusia își completează cuceririle în Ucraina. Ucraina sapă șanțuri prin est. Putin își ia în posesie fieful achiziționat la parada de 9 mai din Crimea. Să nu uităm că rușii n-au comemorat victoria asupra Germaniei decît după mortea lui Stalin. Pe cînd și o paradă a victoriei asupra comunismului, această politică teroristă de stat? Oricum Fondul Monetar prevestește o recesiune economică locală, iar eu prevestesc una mondială dacă Putin nu se astîmpără.

Păgubiții încă mai caută Boeingul 777 prin ocean. Degeaba! Seamănă cu păgubiții FNI de la noi…

Bayern Munchen o încasează în stiluri de la Real Madrid ca o echipă din România. La noi mare caz că un băiețel ce joacă la Dinamo a apărut în poză cu mămica a cărui soț e antrenor la Steaua. Rivalitatea prost înțeleasă dintre Dinamo și Steaua ce nu mai reprezintă Securitatea și Armata ne caracterizează înapoierea mintală.

În America Twitterul pierde bani la bursă. Dacă o să meargă tot așa în curînd în SUA nu se va mai produce nimic în afară de reclame. Cum chinezii cumpără la preț de fier vechi toate mașinile unelte din Asia în curînd nu va mai exista industrie prelucrătoare în afara țărilor fost comuniste. Dar noi am scăpat de așa ceva din lipsă de manageriat. Ce bine că Băsescu îi anunță pe investitori că economia noastră e tot mai tare. Dacă aude Ponta iar o să inventeze niște taxe, cum ar fi taxa pe gîndit…

La Teatrul din Arad începe Festivalul Eurounderground pe cînd se deschide strandul local. Bine că s-a terminat o lună de reprezentații fără orizont a trupei locale. De joi 1 Mai românii își văd de grătare după Paștele morților de duminică. Ia mititelu și berea neamule! Trăiască distracția! Ne vedem la Vama-Veche!

La exact zece ani de la publicarea în New York Times a torturării prizonilerilor irakieni de către soldați americani la închisoarea Abu-Ghraib din Bagdad, unii creștini conservatori din State s-au ofuscat că Sarah Palin glumea pe seama water-boarding-ului, spunînd că torturîndu-i pe teroriști pînă la înecul iminent este o metodă bună de botez. La noi nimeni nu s-a indignat, ba dimpotrivă încă se mai rîde la întîmplarea cu țiganu care botezat fiind se chinuia să țină deasupra apei mîna cu care mai voia să păcătuiască. O fi o politică de cult pusă-n scenă de pastorii ce au asistat la eveniment…

Tot în State un tip de culoare a fost executat murind în chinuri timp de jumătate de oră că niște companii europene nu au mai vrut să livreze serul injecțiilor letale. Era mai bine să fie chemat unul dintre îngerii morții ce au eutanasiat asistat mai mulți amatori de moarte demnă tot din Europa. Lumea ajunge să-și atingă scopul în cele din urmă, dacă ne gîndim la interese. Sau poate ar trebui utilizată mașina aia de tocat fetuși pentru condamnații la moarte. Care-i diferența?

În Marea Britanie amploiați ai guvernului se bagă în timpul programului pe Wiki unde editează textele despre islam comunicînd că toți musulmanii sunt teroriști. Clar! Asta în timp ce bietul prinț Harry și Cressida se despart. De-a dreptul tragic! Evenimentele sunt marcate de reîntoarcerea halbei de bere în puburile de pe insule. Probabil așa sărbătoresc 1 Mai!

Măi, planeta asta pare mică și redusă: în afară de America, Ucraina, Rusia și Marea Britanie nu mai e pe lume decît România… Și cînd te gîndești că acum 100 de ani Eleanor Elkins Widener își pierde fiul și soțul în naufragiul Titanicului, dar apoi se recăsătorește ajungînd cu soțul său ce era chirurg în Amazonia unde picior de femeie albă n-a ajuns…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s