La Segarcea parcă s-a prăbușit turnul Siloamului..


http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/tanarul-din-segarcea-care-a-murit-de-hiv-ar-fi-avut-relatii-intime-cu-cel-putin-38-de-femei-doua-au-fost-testate-pozitiv.html

Pînă ieri-alaltăieri Segarcea  era un orășel de provincie cunoscut doar datorită vinului. Dar a apărut ceva mult mai senzațional: hivul de Segarcea. Un băiat tare iubăreț infectat cu HIV în sistemul român de sănătate răspîndește panică în localitatea după moartea sa. Ofuscata Esca trage tardiv semnalul de alarmă. Locomotiva sexului a trecut de mult de semnalul de oprire. Era roșu și altădată, dar nimeni n-a pățit-o. Acum e lată rău!

De ce n-au informat medicii? De cît sunteți voi de proști ăștia de informați o țară după cum vă cîntă interesele, d-aia! Legea condamnă orice cadru medical dacă încalcă confidențialitatea. Spre deosebire de voi ce sunteți plătiți să o faceți.

Vai, s-au infectat fetițele! Alea cuminți… Vai s-au infectat băieții! Ăia și mai cuminți… Părinții au intrat în panică. Cu pî mare!

Fuga la vrăjitoare să le scoată argintul viu. Să scoată orice, numai viu să fie! Alergături prin laboratoare… Ce așteptări înfrigurate! Unii s-or fi rugat pentru prima dată-n viața lor. Bun și hivu ăsta la ceva!

Nu sunt cinic. Și eu am făcut analiza asta, dar am ieșit negativ. E bine să ți-o faci, mai ales dacă activezi în domeniul hiv. Sau dacă ai rude de gradul I ce activează acolo.

Totul mergea bine, viața era boring de anostă, așa că mergea ceva sex, așa de plictiseală. Cînd, deodată, moare băiatu. Și sabia lui Damocles…

Dincolo de criza de la Segarcea, catastrofa din sistemul românesc de sănătate și de promiscuitatea locuitorilor orășelului, oamenii s-au trezit. Bun așa! În ceasul al doișpelea.

Rămîne să vedem cu tratăm ISIS: este sau nu este judecata lui Dumnezeu? Vreo prorocie?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s