Mai încet cu pianul pe scările apocalipsei…


Un coleg de liceu a emigrat în Israel în 73. Tiberiu Friedman. L-am întrebat ceva.

Încă de prin anii 85 cînd au început să vină predicatorii americani să ne informeze cum stau lucrurile, am avut bănuiala că un templu nu poate fi ascuns sau confecționat și depozitat. Ar fi scump, ar fi periculos, ar fi ciudat. Dar nu imposibil.

 

Așa că l-am întrebat:

Salut Tibi! Uite aici tot spun unii că Israelul are de ani de zile pregătit templul gata să fie construit. Singura piedică e moscheia Al Aqsa. E ceva adevărat din asta?

20:57

Alex pe f. scurt nu e adevarat. Extremisti arabi fac asa o propaganda ca sa sperie populatia .El Acsa e unul din cele 3 locuri sfinine de mare importanta ptr musulmani Mecca Medina si El Acsa. Nu e nimic adevarat! Stai linistit .
Io: Deci nu există undeva în depozite un templul gata să fie restaurat?
Nu draga nu exista dar daca crezi de cuvinta putem propunr!😜
Io: am prieteni ce susțin asta. cică i-au informat americanii… 🙂 ok. să ai o seară binecuvîntată!
Și Tibi completează:
Daca te ei dupa informatiile americanilor de la CIA lasa de dorit . Sa intelegi 90 % din muncitorii in domeniul constuctiilor sânt arabi asa ca ca sa aflii de asa un depizit nuai nevoie de ameticani. Daca iera asa ceva de mult sar fi facut tararam in tarile arabe! Si dte la fel o seara buna !
Deci hai să fim serioși. Mai rămîne să vedem cum printr-o purtare aleasă o să grăbim venirea Domnului, cum Evanghelia o să fie vestită la toate făpturile și va veni Domnul și cum după ce fiara își va face mendrele va veni Domnul. Sau toate astea la un loc.

2 comentarii la “Mai încet cu pianul pe scările apocalipsei…

  1. Interesant. Evreii din Israel ii banuiesc pe arabi ca raspidesc vorba asta, ca si ei sunt spalati la creier (si unii, si altii, daca ma intrebati care dintre ei). Iar tembelii de sionisti zice-se crestini americani STIU ca sionistii au si facut-o. Ca asa, zice-se, scrie la Scripturi. Cind nu ai scrupule, sau esti brainwashed, poti face Scriptura sa spuna tot ce vrea muschii tai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s