No așe!


Nu am apucat să-mi dau seama cînd m-am născut. Și m-au botezat. Dacă știam… Cum tata era musulman, era s-o pățesc. Între timp mama a trecut la iudaism și iar mi-a făcut-o. A durut! După un timp nu mai știam dacă sunt băiat sau fetiță. Am cerut un CI neutru. O să mă decid mai încolo. Citeam multe cărți, așa că aș fi vrut să fiu prieten pe viață cu Baloo. Am cerut un CI de animal și mi-au băgat undeva și un cip. Bine cu nu m-am declarat oaie sau vacă că îmi puneam cercei… Discriminare!

Am trecut și de faza asta. Plictisitor. Cînd zburam cu avionul călătoream numai în cala cu animale. Nu aveam acces în unele locuri, mai ales la zoo. La circ era altceva. Ce să vorbesc de cinema!

Cu timpul mi-au dat hormonii. În afară de vulturul bărbos sau zăgan n-am văzut alt animal cu barbă, așa c-am zis să-mi fac o operație de schimbare de sex. Din animal în animală. A fost greu pentru că nu toate clinicile mai experimentau pe animale. Cele mai multe se mulțumeau cu oameni. Dar m-am realizat. Acum sunt o ea. Nu mai suport să lase cineva ridicat capacul de la toaletă. Ce jignire! Dar din nou am probleme la aeroporturi. Mă iau ăia la întrebări de parc-aș avea bomba atomică în sutien! Nesuferiții!

Nu știu de ce, în ultimul timp, cînd zbor cu avionul sau văd un film la cinema mi se face mai cald cînd văd anumite scene… Cred că trebuie să mă cumințesc. Mă mărit. Chiar am dat de-un tip, dar e cam bisericos.

No așe, no!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s