Zarkandia ar putea ajuta Ucraina


UP-date: relevanța postului în lumina declarațiilor lui Putin din 27.04: amenințare directă pentru Occident: „Dacă cineva intervine în situația din Ucraina, răspunsul va fi fulgerător. Rusia va folosi mijloace pe care oponenții săi nu le au.”

Mai ţineţi minte omuleţii verzi din sud-estul Ucrainei despre care Putin spunea că habar n-are cine sunt şi de unde vin? Că oricine poate achiziţiona echipamentul de la magazinul din colţ? Zarkandia, o ţară în care se găsesc avioane la aeroportul din colţ ar putea ajuta Ucraina în acelaşi stil.

Ce ţară este Zarkandia? Evident o ţară despre care Putin habar n-are. Nici dumneavoastră n-aveţi habar. Cam nimeni nu are, dar asta nu contează. Zarkandia este o ţară virtuală fără graniţe. Ea se poate declara stat şi poate avea o armată. Printre avantaje: nu poate fi bombardată de Putin.

Zarkandia n-are nevoie de petrolul, gazul sau aurul rus. Zarkandia este o ţară liberă. Şi Zarkandia nu se teme de nimeni.

Şi poate interveni unde vrea pentru că nu poate fi constrânsă de vreo armă. Ca monedă poate folosi orice monedă virtuală, mai ales că de obicei moneda virtuală este interzisă tocmai de statele agresoare şi/sau totalitare.

Deci în scurt timp Zarkandia va achiziţiona armamentul de origine sovietică-rusească din orice ţară de pe glob şi îl va trimite în estul Poloniei sau direct în Ucraina. Şi Putin nu poate face nimic.

Şi folosind armele lui Putin la un nivel mai înalt şi mai sofisticat Zarkandia poate învinge Rusia. Sper să fiu primul cetăţean al Zarkandiei dintr-o mare de cetăţeni de pe întreaga planetă. Extratereştri nu sunt excluşi.

Slava Zarkandia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s