Haimanaua Putin


În curtea școlii se întâmplau de multe ori lucruri reprobabile. De ce în curte? Pentru că nu totdeauna curtea școlii era supravegheată de profesori sau învățători. Bătăi, înjurături și abuzuri de tot felul. De regulă cei mici cădeau victimă unuia mai mare. Așa ceva nu se putea întâmpla în clase în timpul orelor de curs pentru că nici un învățător sau profesor n-ar fi îngăduit așa ceva. Ei ne învățau că există o autoritate cu care haimanaua nu se putea pune.

Pentru că era o diferență de vârstă și gabarit. N-am văzut în viața mea vreo haimana să atenteze la integritatea fizică a unui prof. În schimb haimanaua o încasa. Câteodată o palmă, o urechere bună, trasul de părul de lângă ureche ce durea cam tare judecând după grimase și uneori, cu totul excepțional, exista câte un prof care ducea haimanaua în sala hărților.

La liceu era o sală mică destul de isonorizată ca să atenueze vaietele. Judecând după fața roșie a haimanalei ce ieșea de acolo după câteva minute puteai crede că admonestarea sa a fost destul de eficientă. Haimanaua în cauză se luase de alții mai mici și continua să-i abuzeze amenințându-i pe cei din clasa micuțului să nu intervină. Că o încasează…

Haimanaua de Putin se crede-n curtea școlii. Se ia de Ucraina. Nu-i ajunge că bate pe cineva mai mic. Se ia de toată lumea care ajută Ucraina. Și ne amenință. Că orice convoi ce îi duce arme Ucrainei este o țintă legitimă. Dar tovarășe haimana, Ucraina este o țintă LEGITIMĂ? LEGÍTIM, -Ă, legitimi, -e, adj. 1. Care este întemeiat pe lege, care se justifică prin lege, care este recunoscut conform unui drept.

Ce lege îți dă dreptul ție să invadezi, să distrugi și să omori oamenii în altă țară?

Ești o haimana nebună care o s-o încaseze. Mai întâi ai grijă să nu iei bătaie de la micuța Ucraină! Se cam vede că nu prea-ți merge bine de vreme ce îți trebuie haimanele din Siria. Dacă n-au fost în stare să câștige războiul acasă o să-l câștige într-o țară geroasă?

Haimanao, nu ești în curtea școlii!

Un comentariu la “Haimanaua Putin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s