Scapă cine poate!


A venyt încorporanskaya.

Ruşii sunt chemaţi la arme. Şi ce arme! Am văzut – într-o fotografie publicată de media din Rusia, deci media neinterzisă – bărbaţi tineri înarmaţi cu puşti (carabine, ceva cu ţeavă lungă) ce atârnau pe spate de o curea şi erau cu baioneta, scuzaţi, ŢAPINA, pusă în poziţie de atac. Brrr! O analiză la rece ar spune că nu mai sunt arme automate – puţin probabil ca aceste arme să fie SKS-uri cu ţapină (specifice anilor 50-60 şi Chinei şi Vietnamului de Nord). Puşti din primul război mondial? Ce bine că nu le-au dat la topit.

Deci trupe prost înarmate. Nu am văzut vreo filmare în ultimii 50 de ani de conflicte să se mai procedeze la un atac la baionetă. În plus un încărcător de 8/10 cartuşe în locul unuia de 30/40 este o mare diferenţă. De la timpul de încărcare, la tragere repetată sau la foc automat.

Şi am mai văzut câteva filmuleţe. Într-unul bărbaţi ruşi puşi pe încorporare se bat.Nu ştiu din ce motive. Alţii morţi de beţi. Mai bine morţi din cauza alcoolului decât din cauza glontelui ucrainean. Ba şi bărbaţi ce se ceartă cu recrutoarea. Tu femeie, eşti proastă? Te pui tu care stai la căldurică, cu un salar călduros, cu vreo 15 bărbaţi care sunt trimişi la dracu-n Ucraina să moară pentru slava Rusiei? Eşti nebună!

Apoi am văzut un aitist rus, adică unul cu facultă, fără armata făcută, cu condiţie medicală de neîncorporabil ce a primit ordin de mobilizare exact în dimineaţa zilei când tovarăşul lui Putin a decretat mobilizarea. Să face abstracţie că ordinele au fost completate, ştampilate, puse la poştă şi poşta a întârziat ca să ne dăm seama că ordinele erau deja trimise când Putin dădea vestea că va urma mobilizarea parţială.

Parţială pentru că Şoigiu, acest specialist neîntrecut al minciunii a spus că IT-iştii, cei cu facultate, studenţi, cei fără pregătire militară şi cei cu anumite condiţii de sănătate nu vor fi mobilizaţi. Iaka dracu! Că Satana e tatăl minciunii. Şi dracii sunt slujitorii săi. Cine-a zis c-a dispărut dracul comunist ateu din Rusia odată cu căderea URSS a greşit. Dracul doar şi-a schimbat eticheta. A devenit naţionalist.

Şi biroul de mobilizare la care s-a prezentat aitistul nostru a zis că totuşi o să-i găsească azi un loc printre aitiştii din apărare, undeva pe la Moscova. Eşti nebun? Locurile alea-s luate. S-au dat pe bani grei deja. S-au dat rudelor, protejaţilor şi amantelor/amanţilor cui trebuie. Ce, Rusia n-are elită? Doar n-o să moară pe front! N-a spus-o clar fiul lui Peskov că el nu merge? Ba da. Este fiul lui Peskov, doar n-o fi prost. Şi nici tata nu-i hamal în gară. Nici un pârlit de aitist.

Şi ca să meargă mobilizarea bine unii ruşi au decis să încălzească în avans – probabil – câteva centre de recrutare. Le-au incendiat cu băutura preferată a fostului ministru de externe al URSS de pe vremea lui Stalin: tovarăşul Molotov. Eu zic să le daţi arme acestor ruşi că o să ştie ce să facă cu ele. Precis!

Cei mai neutri sunt ruşii ce dezertează din motive umanitare: trec graniţele în alte state. Cu avionul, cu maşina, cu autobuzul sau per pedes. După migraţia din Orient pe motive economice şi după cea din Siria din motiv de război civil şi după cea din România (De ce-or pleca dacii din ţară?), a urmat cea a femeilor şi copiiilor ucraineni. Plus migraţia rusescă acum. Tot ne-am plâns că sunt prea mulţi musulmani şi n-o să putem să-i încreştinăm. Iată c-au venit şi nişte creştini să ne ajute. După cum plus cu minus se anulează, să credem că cele două se vor anihila? Unde? Cu ce preţ? Când?

Iar dacă Statul Major al Rusiei a anunţat că 10000 de ruşi s-au prezentat voluntar să meargă să lupte împotriva Ucrainei, hai să privim această cifră ca o altă minciună. Cum de n-au fost 50000? Numai 10000 din 25 de milioane apte de război? Cam cât vine asta în procente? Doar 0.04%! Jenibil! 4 oameni din 10000.

Scapă cine poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s