Somn uşor proroci mincinoşi!


După cum am spus-o deja, Al Treilea Război Mondial a început demult. Doar că noi n-am fost atenţi. Rusia l-a declanşat în 2014. Iar noi, la fel ca în cazul invadării Chinei de Japonia în urmă cu aproape un secol ne-am uitat la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. De data asta nu s-a înţeles Hitler cu Stalin, ci Merkel cu Putin. Să fie gaz ieftin în Germania. Să se închidă şi să se demoleze centralele atomo-electrice. Ceea ce s-a şi întâmplat. Acum le redeschid pe cele pe cărbuni.

De acord că vine sfârşitul conform încălzirii globale. Dar ce face acum Rusia este ceva ce nici animalele nu fac. În caz de incendiu în pădure, apropo de încălzirea globală, animalele fug claie peste grămadă, nu se mai atacă. Instinctul de supravieţuire în faţa focului face ca prădătorii, duşmanii tradiţionali să facă abstracţie de prada de lângă ei pentru a-şi asigura o fugă cât mai rapidă. Asta fac animalele. Nu şi Rusia.

Dar de data asta omenirea poate să se distrugă de câteva sute de ori. Pe vecie. Mai are cineva ceva de zis în legătură cu apocalipsa, Israelul, Ierusalim, Rusia şi China invadând Israelul? Dacă va fi, va fi al treilea şi ultimul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s