Holograf: Ţi-am dat un inel… cu multă dragoste


Dedicată tuturor oamenilor normali ce au înţeles mesajul simplu al cîntecului. Şi celor care nu l-au înţeles sau s-au făcut că nu l-au înţeles. Şi victimelor colaterale…

După cum s-a văzut dragostea s-a putut lua, dacă chiar a existat… ironia sorţii! Oare ce ar fi făcut Isus?

De Alexandru Nădăban Publicat în Muzică

14 comentarii la “Holograf: Ţi-am dat un inel… cu multă dragoste

 1. Altii au fost dati afara si pentru simplul fapt ca si-au folosit mintea cu care i-a inzestrat Tatal ceresc! Vezi – Adrian Somesan, student in anul I in 1998, dat afara pentru ca si-a permis sa scrie un articol despre „spalarea creierelor tinerilor”, publicat in revista Metamorfoze…. revista care nu a fost niciodata sustinuta de conducerea IBEO si pe care studentii au tiparit-o cu banii lor de mancare. Metamorfoze a avut doar 3 aparitii, fiind absolut si irevocabil desfiintata de condecerea IBEO. Din comitetul redactional au facut parte studenti ca: Narcis Vlasin, Anca Oltean, Beni Husarciuc, Laura Faur, Diana Bradean, Emanuel Oprean….

  • ai perfecta dreptate! din nou, din pacate. mai ales ca articolul avusese undă verde de sus. tragi-comic dupa atitia ani…

   pariez insa ca la ora actuala tot felul de indivizi vor cauta hibele postarilor mele si vor face caz ca nu am pus un î sau un ţ unde trebuie. fratilor! aici e vorba de atitea lucruri care nu ar fi trebuit sa se intimple, atitea lucruri despre care mi-e rusine doar pentru ca am fost volens-nolens parte din ele, atitea ce s-au intimplat numai in acest loc si pentru care nimeni, niciodata, nu si-a cerut public scuze incercind sa promita ca aceste lucruri nu se vor mai repeta!

   la ceva timp de la plecarea de la ubeo m-a contactat un student ce fusese exmatriculat pt ca nu s-a tuns asa cum voia rectorul si la termenul care il voia rectorul. bineinteles ca i-au gasit alte hibe, ca doar nu e greu. dar astea sunt practicile compromiterii si folosirii pirghiilor atunci cind conducere avea nevoie. e ceva josnic! pina si pastorul lui, prieten cu rectorul l-a admonestat. pai care e rolul pastorului? unde este teoria care se intilneste cu practica in teologia asta? pardon! ce teologie?

 2. Deci sa inteleg ca am avut parte de ajutor si sustinere din afara? Asa am avut o strategie buna de aparare? Era pacat ca Narcis si Anca sa plece acasa in anul IV, nu? Poate ma lamuresti cu cateva dedesubturi ale intregii afaceri! Multam!

  • n-ar fi fost prima data cind cineva pleca in anul iv… dar afacerea a fost prea intelectuala, VOI v-ati aparat bine. afaxerea are dededubturi, dar mai ales faptul ca ati fost uniti a stopat declansarea unor „pedepse”. a plecat cel cu articolul, urmau cei doi si poate cine ar mai fi indraznit sa piuie. dar nu a fost chiar asa de simplu. in cele din urma politica „sa nu facem foc daca tot nu iese fum sau daca iese ne intra prea tare in ochi”, a contat mai mult. daca cineva ar fi dat „informatii sigure”, daca cineva si-ar fi cerut iertare public pt pacatele savirsite contra prestigiului, chemarii, etc, ar fi fost altceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s