COMUNICAT – Pastor Vladimir Pustan


ENCOURAGE by cornelilioi

De mai bine de un an de zile sunt împreună cu familia și cu Fundația Cireșarii ținta unor atacuri calomnioase, care vor să distrugă viața mea personală și a familiei mele, precum și lucrarea pe care o facem de ani de zile spre beneficiul credincioșilor români.

Punctul culminant al acestor acuze au fost scrisorile pe care numitul Ioan Pop, cunoscut ca un om fără discernământ și care este folosit de multă vreme în a ataca slujitorii evanghelici, le-a postat pe conturile personale de socializare împrăștiindu-le în toată lumea. Deși mi-a promis drept la replică – pe care i l-am și trimis imediat – nu l-a publicat, nedându-mi posibilitatea să mă apar. Din contră, astăzi postând o falsă şi nereală situaţie a averii mele personale, continuând acelaşi scop iniţial.

Toate acuzațiile menționate în acele articole sunt false, părtinitoare și generatoare de confuzie.

Familia, colegii din Fundația Cireșarii precum și Biserica îmi…

Vezi articolul original 16 cuvinte mai mult

De Alexandru Nădăban Publicat în Ştiri

9 comentarii la “COMUNICAT – Pastor Vladimir Pustan

 1. Este trist frate Pustan ca sunteti tinta unor atacuri calomnioase si defaimatoare si ca atat dumneavoastra cat si familia dumneavoastra, treceti prin astfel de incercari dificile si penibile.

  Totusi in mesajele acelea postate pe internet, (care vorbesc despre dumneavoastra), se dau nume concrete de frati bine cunoscuti in biserica, despre care se spune ca: „episcopi, in frunte cu Liviu Apolzan si Ilie Jolta, au cerut caterisirea si excluderea pastorului Vladimiri I. Pustan din rindurile clerului si membrilor Cultului Penticostal”.

  Ne-am bucura daca dezmintirea acestor calomnii ar face-o fratii din conducerea Comitetului Com. Regionale Penticostale Bihor si nu dumneavoastra.
  Acest lucru ar dovedi ca dumneavoastra spuneti adevarul iar pastoral Ioan Pop este gresit in afirmatiile domniei sale.
  Apropo! Ati auzit de ex-pastorul Ionica Buia ?

  Cu respect
  ioan basa rob si preot al lui Isus Hristos.

  • domnule ioan basa, nu cred că fratele pustan vă va răspunde pentru că această postare și deci și comentariul dvs nu apare pe blogul său, pe cireșarii, ci aici. nu cred că dl pustan citește blogul meu.

   poate îi scrieți un mail

 2. am vrut libertate de exprimare, dar nu ne-am gândit la asta atunci când am vrut-o. dar e bine că o avem. numai că nu trebuie să uităm criteriile după care acordăm crezare și importanță celor care își deschid gura…
  Despre numitul Pop am auzit de atât de mult timp, încât m-aș mira să mai fie cineva în țara asta care nu știe de el. Ar trebui să conteze ceea ce spune el atâta timp cât accesul la spus e atât de ușor și mult prea.. gratuit?

  • lumea evanghelică din românia e impregnată cu teorii ale conspirației. (mă gîndesc că mulți citesc apocalipsa degeaba.) destul să arunce cineva o bombă că unda de șoc le dă multora de gîndit. dar dacă e adevărat? dar dacă sunt păcate ascunse? nu zice să te ferești și de ceea ce pare să fie rău? modelul românesc se conformează “Proverbelor si zicatorilor din Romania”: Un prost arunca o piatra in apa si zece intelpti se chinuie sa o scoata.

   în urmă cu doi ani am fost și eu victima unor astfel de atacuri.

 3. Sunt doua lucruri care merita sa fie intelese bine:
  1.) Condamnarea lui Pustan de catre Conducerea Cultului Penticostal si
  2.) demisia lui din Cultul Penticostal, in urma pedepsei primate….

  Aceste doua actiuni spun tot…pentru cine vrea sa le priceapa….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s